Suami yang nak improve kesihatan dan bahagiakan isteri...

Mungkin anda rasa anda dah power tapi itu semua ego dari anda, sedangkan pasangan anda tak puas.

Kadang-kadang orang rumah tu saja je berlakon puas sebab nak sedapkan hati anda je. Huhu..

PADAHAL DEKAT BELAKANG, DIA MEMENDAM KESEDIHAN... Hmmm..

JOM UBAH SEKARANG!

Pertama sekali, kita perlu tahu apa punca masalah ni berlaku dan macam mana boleh terjadi?

1
Masalah kurang keras, susah nak naik ni, kebanyakannya berpunca daripada kurang hormon testosteron & saluran pembuluh darah yang tak lancar.
 
Kebiasaannya hormon testosteron yang semakin berkurangan setiap tahun mengikut kenaikan umur dan faktor kurang bersenam atau kerap merokok @ vape.
 
Bila hormon testosteron semakin kurang, menyebabkan ‘adik’  jadi susah nak keras dan tak ada rangsangan.
PENURUNAN HORMON LELAKI (10)
Tambah pula disebabkan oleh simptom diabetes, darah tinggi, kolesterol tinggi, obesiti, ataupun tak mengamalkan suplemen kelakian yang berkualiti…

Kalau anda menghidapi antara penyakit di atas, lama-kelamaan ia akan mengurangkan prestasi dan ereksi zakar secara berperingkat.
2
Kesan penyakit-penyakit ini, akan menyebabkan kerosakan pada saraf dan arteri dalam zakar dan mengganggu aliran darah ke zakar.
 
Bila tisu erektil corpus cavernosum dah tak padu macam dulu, jadi darah susah nak masuk ke dalam zakar, that’s why susah nak keras dan nak maintain kekerasan. Huhu..

APA NAK BUAT UNTUK RAWAT & IMPROVE?

PENURUNAN HORMON LELAKI (5)
Anda wajib ubah Lifestyle. Sebaiknya banyakkan bersenam (15 minit sehari), jaga cara pemakanan (kurangkan manis & berminyak) dan juga rehat yang mencukupi.

Kurangkan merokok @ vape. Perkara ni penting, kerana lifestyle yang sihat dapat mencantikkan semula peredaran darah dan juga boost kan hormon testosteron dalam badan. 

AMALKAN SUPLEMEN LELAKI YANG BERKUALITI

Men's Formula Untuk Suami Yang Prihatin!

Supplemen Kesihatan Lelaki
Amalkan 1 Kapsul sehari
Dijamin Selamat (No. KKM MAL16020012T)
Untuk Kesihatan & Tenaga Lelaki

Formulasi teknologi Physta® Tongkat Ali dan 5 herba lain – untuk meremajakan kembali kesihatan seksual dan tenaga harian anda.

Tonton Video ringkas di atas. Dr. Ismail Tambi (Pakar Kesihatan Lelaki) kongsikan kepada anda tentang ‘umphh’ hasil daripada pengamalan Men’s Formula.

Senarai Sijil Pengiktirafan Men’s Formula Biotropics.

Mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

Men’s Formula berdaftar di bawah KKM dengan taraf pharmaceutical products.

Nombor pendaftaran: MAL16020012T

Diiktiraf HALAL oleh JAKIM

Nombor rujukan Halal: JAKIM/(S)/(22.00)/492/2/ 1 015-11/2009

Menepati Piawaian Antarabangsa oleh USFDA

Satu-satunya pengeluar herba bertaraf klinikal di Asia Tenggara yang diluluskan oleh USFDA – badan berdaftar antarabangsa yang menilai keberkesanan produk-produk herba farmaseutikal.

FDA Regisration No : 17398346178

Apa kata mereka yang dah gunakan Men's Formula ni...

Testimoni Men's Formula daripada Profesional

DAPATKAN MANFAATNYA SEKARANG

Beli Sekali Manfaat Sebulan!

Pakej 1

1 Unit Men's Formula (Jimat RM10)

✔️ 1 Unit Men’s Formula
✔️ FREE Postage (bernilai Rm8)
✔️ FREE 2 Sachet Nu Caffe Tongkat Ali (bernilai Rm12)
✔️ FREE Bungkusan extra privacy

Pakej 2

2 Unit Men's Formula (Jimat RM40)

✔️ 2 Unit Men’s Formula

✔️ FREE 60 days Support by Adi Suamisihat

✔️ FREE Postage (bernilai Rm8)

✔️ FREE 3 Sachet Nu Caffe Tongkat Ali (bernilai Rm18)

✔️ FREE Bungkusan extra privacy

✔️ FREE Ebook Posisi

✔️ FREE untuk sertai Komuniti Pengguna Mens Formula & SuamiSihat di Telegram

 

Pakej 3

3 Unit Men's Formula (Jimat RM90)

 

✔️ 3 Unit Men’s Formula

✔️ FREE 90 days Support by Adi Suamisihat

✔️ FREE Postage (bernilai Rm8)

✔️ FREE 5 Sachet Nu Caffe Tongkat Ali (bernilai Rm18)

✔️ FREE Bungkusan extra privacy

✔️ FREE Ebook Posisi

✔️ FREE Dr MIT Ring 

✔️ FREE untuk sertai Komuniti Pengguna Mens Formula & SuamiSihat di Telegram

✔️ MONEY BACK GUARANTEE sekiranya tiada sebarang kesan positif*

Kami menerima

Pembayaran adalah secara online. Terus tekan butang “BELI SEKARANG” untuk melakukan pembelian seperti biasa.

Kalau anda lebih biasa beli di WhatsApp, klik sini

Ada pertanyaan?